Stephan Van Herck krijgt bij softwarebedrijf Adobe de titel vice president EMEA (Europa, Midden-Oosten, Afrika). Van Herck is afkomstig van IBM.

Stephan Van Herck wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor "het vergroten van de klantgerichtheid van Adobe binnen de EMEA-regio en het bevorderen van de groei van alle bedrijfstakken binnen de onderneming". Hij werkt vanuit Londen.

"De achtergrond en ervaring van Stephan sluiten zeer goed aan bij de wensen van Adobe", zegt Matt Thompson, senior vice president of worldwide sales and field operations bij Adobe, in een persbericht. "Zijn grondige kennis ten aanzien van de wensen van regionale klanten en ruime ervaring met enterprise sales helpen Adobe bij het verderzetten van het succes in EMEA."

Voor zijn komst bij Adobe was Van Herck vice president Enterprise Content Management EMEA bij IBM. Ook speelde hij een belangrijke rol bij de integratie van het overgenomen FileNet in IBM. Vóór de overname van FileNet door IBM was Van Herck senior vice president bij FileNet EMEA Operations. Van Herck heeft voorts managementfuncties bekleed bij Wang Software en Eastman Kodak en was ceo van verschillende Europese ondernemingen. Van Herck haalde een master Computerwetenschappen aan de universiteit van Louvain-La-Neuve.

Stephan Van Herck krijgt bij softwarebedrijf Adobe de titel vice president EMEA (Europa, Midden-Oosten, Afrika). Van Herck is afkomstig van IBM. Stephan Van Herck wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor "het vergroten van de klantgerichtheid van Adobe binnen de EMEA-regio en het bevorderen van de groei van alle bedrijfstakken binnen de onderneming". Hij werkt vanuit Londen. "De achtergrond en ervaring van Stephan sluiten zeer goed aan bij de wensen van Adobe", zegt Matt Thompson, senior vice president of worldwide sales and field operations bij Adobe, in een persbericht. "Zijn grondige kennis ten aanzien van de wensen van regionale klanten en ruime ervaring met enterprise sales helpen Adobe bij het verderzetten van het succes in EMEA." Voor zijn komst bij Adobe was Van Herck vice president Enterprise Content Management EMEA bij IBM. Ook speelde hij een belangrijke rol bij de integratie van het overgenomen FileNet in IBM. Vóór de overname van FileNet door IBM was Van Herck senior vice president bij FileNet EMEA Operations. Van Herck heeft voorts managementfuncties bekleed bij Wang Software en Eastman Kodak en was ceo van verschillende Europese ondernemingen. Van Herck haalde een master Computerwetenschappen aan de universiteit van Louvain-La-Neuve.