Vrouwenvereniging Groep KVLV - in de volksmond de 'Boerinnenbond' - gaat haar it-omgeving consolideren en virtualiseren met hulp van Belgacom. Het contract is goed voor 1,2 miljoen euro.

De werking van Groep KVLV staat of valt met de beschikbaarheid van onder meer e-mail en documenten. Omdat een groot deel van de hardware aan vervanging toe was, heeft de vereniging beslist te investeren in de capaciteit en de performantie van het gehoste it-platform. De stijging van het aantal gebruikers vroeg ook om een omgeving die flexibeler uitbreidbaar zou zijn.

Groep KVLV schakelde Belgacom in voor de virtualisatie en consolidatie van de it-omgeving. Zo zal de vereniging het platform kunnen uitbreiden naargelang de evolutie van het aantal gebruikers. Groep KVLV opteert voor gehoste applicaties, waarbij Belgacom een beschikbaarheid van 99,5 procent zegt te garanderen.

Belgacom voert begin 2012 bij Groep KVLV upgrades uit naar Windows 2008 en Citrix XenApp 6.5. Ook de migratie van het interne netwerk naar Belbone 2 staat op het programma.

Vrouwenvereniging Groep KVLV - in de volksmond de 'Boerinnenbond' - gaat haar it-omgeving consolideren en virtualiseren met hulp van Belgacom. Het contract is goed voor 1,2 miljoen euro. De werking van Groep KVLV staat of valt met de beschikbaarheid van onder meer e-mail en documenten. Omdat een groot deel van de hardware aan vervanging toe was, heeft de vereniging beslist te investeren in de capaciteit en de performantie van het gehoste it-platform. De stijging van het aantal gebruikers vroeg ook om een omgeving die flexibeler uitbreidbaar zou zijn. Groep KVLV schakelde Belgacom in voor de virtualisatie en consolidatie van de it-omgeving. Zo zal de vereniging het platform kunnen uitbreiden naargelang de evolutie van het aantal gebruikers. Groep KVLV opteert voor gehoste applicaties, waarbij Belgacom een beschikbaarheid van 99,5 procent zegt te garanderen. Belgacom voert begin 2012 bij Groep KVLV upgrades uit naar Windows 2008 en Citrix XenApp 6.5. Ook de migratie van het interne netwerk naar Belbone 2 staat op het programma.