Er waren al vier bestaande kandidaten: voorzitter Luc Hindryckx en Charles Cuveilliez, samen met hun voorgangers Gerge Denef en Michel Van Bellinghen die na hun mislukte herverkiezing met succes naar de Raad van State trokken om de benoeming van de eerste twee te vernietigen.

Daar komt nu ook Jack Hamande bij. Hamande werkt al een kleine vier jaar bij belgacom. Zeven maanden geleden werd hij Director Group Public Affairs bij het bedrijf. Daarvoor werkte hij bij Cisco en Verizon. Volgens De Tijd was hij ook al in 2009 kandidaat.

Er waren al vier bestaande kandidaten: voorzitter Luc Hindryckx en Charles Cuveilliez, samen met hun voorgangers Gerge Denef en Michel Van Bellinghen die na hun mislukte herverkiezing met succes naar de Raad van State trokken om de benoeming van de eerste twee te vernietigen.Daar komt nu ook Jack Hamande bij. Hamande werkt al een kleine vier jaar bij belgacom. Zeven maanden geleden werd hij Director Group Public Affairs bij het bedrijf. Daarvoor werkte hij bij Cisco en Verizon. Volgens De Tijd was hij ook al in 2009 kandidaat.