Belgacom gaat een bod uitbrengen op de bijna 800.000 tv-klanten van Interkabel, een alliantie van vier Vlaamse kabeltelevisiebedrijven. Dat schrijft De Tijd.

Het zal van de inhoud van het bod afhangen of het een nieuw en ernstig probleem oplevert voor Belgacom-aartsrivaal Telenet, die aast op dezelfde klanten.

Belgacom reageert daarmee op twee arresten die het bedrijf de pas afsnijden naar een open biedprocedure voor de televisieklanten van Interkabel. Zowel de klacht van Belgacom [bij de Raad van State] als die bij het Hof van Beroep in Antwerpen rond het overnamebod op de tv-klanten van Interkabel door Telenet werd afgewezen.

Telenet sloot in november 2007 een voorakkoord met Interkabel (Interelectra, Integan, WVEM en PBE) over de overname van de klanten, goed voor een derde van tv-kijkend Vlaanderen. Het gaat om een transactie van zo'n 350 miljoen euro die van belang is voor de toekomst van tv en telecom in Vlaanderen.

Bron: Belga

Belgacom gaat een bod uitbrengen op de bijna 800.000 tv-klanten van Interkabel, een alliantie van vier Vlaamse kabeltelevisiebedrijven. Dat schrijft De Tijd. Het zal van de inhoud van het bod afhangen of het een nieuw en ernstig probleem oplevert voor Belgacom-aartsrivaal Telenet, die aast op dezelfde klanten. Belgacom reageert daarmee op twee arresten die het bedrijf de pas afsnijden naar een open biedprocedure voor de televisieklanten van Interkabel. Zowel de klacht van Belgacom [bij de Raad van State] als die bij het Hof van Beroep in Antwerpen rond het overnamebod op de tv-klanten van Interkabel door Telenet werd afgewezen. Telenet sloot in november 2007 een voorakkoord met Interkabel (Interelectra, Integan, WVEM en PBE) over de overname van de klanten, goed voor een derde van tv-kijkend Vlaanderen. Het gaat om een transactie van zo'n 350 miljoen euro die van belang is voor de toekomst van tv en telecom in Vlaanderen. Bron: Belga