Belgacom heeft een joint venture 'Sahara International Ventures' opgericht met de vroegere hoofdaandeelhouder van Scarlet, Pantheres Investments BV vertegenwoordigd door Paul Gelderloos.

Het nieuwe dochterbedrijf heeft als doel om kleine breedbandspelers over te nemen in bepaalde ontwikkelingslanden. Om de joint venture tot stand te brengen, heeft Belgacom zijn meerderheidsaandeel in Scarlet Curacoa ingebracht en Pantheres Investments bracht de tegenwaarde in cash in, zijnde 2,3 miljoen euro. Belgacom controleert 51 procent van de joint venture.

De creatie van een joint venture gericht op ontwikkelingslanden, is opmerkelijk. Belgacom was tot nu toe beperkt aanwezig in het buitenland. Enkel het filiaal Belgacom ICS is wereldwijd actief.

Bron: Belga

Belgacom heeft een joint venture 'Sahara International Ventures' opgericht met de vroegere hoofdaandeelhouder van Scarlet, Pantheres Investments BV vertegenwoordigd door Paul Gelderloos. Het nieuwe dochterbedrijf heeft als doel om kleine breedbandspelers over te nemen in bepaalde ontwikkelingslanden. Om de joint venture tot stand te brengen, heeft Belgacom zijn meerderheidsaandeel in Scarlet Curacoa ingebracht en Pantheres Investments bracht de tegenwaarde in cash in, zijnde 2,3 miljoen euro. Belgacom controleert 51 procent van de joint venture. De creatie van een joint venture gericht op ontwikkelingslanden, is opmerkelijk. Belgacom was tot nu toe beperkt aanwezig in het buitenland. Enkel het filiaal Belgacom ICS is wereldwijd actief. Bron: Belga