Belgacom haalt Walter Van Uytven binnen. Die was tot dusver ceo van BIASS, een netwerk van it-resellers voor de kmo-markt. Hij zal binnen Belgacom een nieuwe kmo-afdeling leiden.

Van Uytven werd aangezocht als directeur voor de nieuwe afdeling IT SME Market. Die divisie moet het ict-aanbod van Belgacom versterken voor de kmo-markt. Van Uytven start op 1 september.

Van Uytven is medeoprichter en ceo van BIASS, een netwerk van onafhankelijke it-resellers voor de Belgische kmo-markt. Hij opende in het verleden zelf ook een aantal it-winkels voor kmo's (Computercenter Solutions). Van Uytven studeerde toegepaste informatica en fiscaliteit aan de Katholieke Hogeschool in Leuven en volgde een opleiding in Advanced Management aan de Vlerick Management School.

Belgacom haalt Walter Van Uytven binnen. Die was tot dusver ceo van BIASS, een netwerk van it-resellers voor de kmo-markt. Hij zal binnen Belgacom een nieuwe kmo-afdeling leiden. Van Uytven werd aangezocht als directeur voor de nieuwe afdeling IT SME Market. Die divisie moet het ict-aanbod van Belgacom versterken voor de kmo-markt. Van Uytven start op 1 september. Van Uytven is medeoprichter en ceo van BIASS, een netwerk van onafhankelijke it-resellers voor de Belgische kmo-markt. Hij opende in het verleden zelf ook een aantal it-winkels voor kmo's (Computercenter Solutions). Van Uytven studeerde toegepaste informatica en fiscaliteit aan de Katholieke Hogeschool in Leuven en volgde een opleiding in Advanced Management aan de Vlerick Management School.