Belgacom is gestart met zijn eigen clouddienst. Belgacom Cloud is een gratis online opslagruimte voor alle internetklanten van het bedrijf, vergelijkbaar met Google Drive en Dropbox.

De komst van Belgacom Cloud werd in november vorig jaar reeds aangekondigd. Na een positieve testperiode met 4.500 gebruikers is de clouddienst nu open gesteld.

De internetklant krijgt 10 GB gratis opslagruimte - in plaats van de eerder aangekondigde 2GB. Voor 30 GB betaalt u 2,95 euro per maand, voor 200 GB wordt dat 9,95 euro per maand. (KVDA)

Belgacom is gestart met zijn eigen clouddienst. Belgacom Cloud is een gratis online opslagruimte voor alle internetklanten van het bedrijf, vergelijkbaar met Google Drive en Dropbox. De komst van Belgacom Cloud werd in november vorig jaar reeds aangekondigd. Na een positieve testperiode met 4.500 gebruikers is de clouddienst nu open gesteld. De internetklant krijgt 10 GB gratis opslagruimte - in plaats van de eerder aangekondigde 2GB. Voor 30 GB betaalt u 2,95 euro per maand, voor 200 GB wordt dat 9,95 euro per maand. (KVDA)