Het goedkoopste pakket (Home View) bevat een HD-camera met bewegingssensor, waarvan je de beelden live kan bekijken op je smartphone of tablet. Je kan ook een melding of sms laten versturen van zodra de sensor bewegingen vastlegt. Het Home View-pakket kost eenmalig 149,99 euro, of 4,99 euro voor een maandabonnement.

Home Control - dat voor 499,99 euro (of 9,99 euro per maand) verkrijgbaar is - is naast een HD-camera met bewegingsmelder aangevuld met een centrale met sirene, een draadloze infraroodbewegingsdetector, sleutelhangers met afstandsbediening, deursensoren, een rookmelder en een slim stopcontact.

Om van deze beveiligingspakketten gebruik te kunnen maken, is een abonnement op Internet Overal en een VDSL2-lijn vereist.

Het goedkoopste pakket (Home View) bevat een HD-camera met bewegingssensor, waarvan je de beelden live kan bekijken op je smartphone of tablet. Je kan ook een melding of sms laten versturen van zodra de sensor bewegingen vastlegt. Het Home View-pakket kost eenmalig 149,99 euro, of 4,99 euro voor een maandabonnement. Home Control - dat voor 499,99 euro (of 9,99 euro per maand) verkrijgbaar is - is naast een HD-camera met bewegingsmelder aangevuld met een centrale met sirene, een draadloze infraroodbewegingsdetector, sleutelhangers met afstandsbediening, deursensoren, een rookmelder en een slim stopcontact. Om van deze beveiligingspakketten gebruik te kunnen maken, is een abonnement op Internet Overal en een VDSL2-lijn vereist.