In navolging van Telenet Yelo heeft Belgacom nu ook een applicatie om live tv te kijken op een smartphone of tablet.

'TV Overal' heet de applicatie waarmee Belgacom-klanten voortaan televisie kunnen kijken op hun smartphone of tablet. In eerste instantie gaat het enkel om Android-toestellen, Apple-gebruikers moeten nog even wachten op de validering door Apple. Over enkele weken wordt de applicatie ook aangeboden op een vaste of draagbare pc. Daarbij kan ofwel een wifi-signaal thuis of onderweg, ofwel het Belgisch 3G-netwerk gebruikt worden.

In een eerste fase worden 14 tv-zenders aangeboden in 'TV Overal', aangevuld met voetbal, exclusieve content zoals concerten en 34 films op aanvraag. Belgacom TV-klanten krijgen ook toegang tot een gepersonaliseerde TV-gids en kunnen opnames op Belgacom TV programmeren vanop afstand. Daarmee heeft Belgacom nu een duidelijk antwoord klaar op de populaire Yelo-applicatie van Telenet.

De hele zomer lang is 'TV Overal' gratis voor Belgacom TV-klanten. In oktober wordt dat een commerciële formule waarvan de details nog niet ingevuld zijn. Overigens kunnen ook Proximusklanten met mobiel internet één uur per maand tv kijken op het 3G-netwerk.

In navolging van Telenet Yelo heeft Belgacom nu ook een applicatie om live tv te kijken op een smartphone of tablet. 'TV Overal' heet de applicatie waarmee Belgacom-klanten voortaan televisie kunnen kijken op hun smartphone of tablet. In eerste instantie gaat het enkel om Android-toestellen, Apple-gebruikers moeten nog even wachten op de validering door Apple. Over enkele weken wordt de applicatie ook aangeboden op een vaste of draagbare pc. Daarbij kan ofwel een wifi-signaal thuis of onderweg, ofwel het Belgisch 3G-netwerk gebruikt worden. In een eerste fase worden 14 tv-zenders aangeboden in 'TV Overal', aangevuld met voetbal, exclusieve content zoals concerten en 34 films op aanvraag. Belgacom TV-klanten krijgen ook toegang tot een gepersonaliseerde TV-gids en kunnen opnames op Belgacom TV programmeren vanop afstand. Daarmee heeft Belgacom nu een duidelijk antwoord klaar op de populaire Yelo-applicatie van Telenet. De hele zomer lang is 'TV Overal' gratis voor Belgacom TV-klanten. In oktober wordt dat een commerciële formule waarvan de details nog niet ingevuld zijn. Overigens kunnen ook Proximusklanten met mobiel internet één uur per maand tv kijken op het 3G-netwerk.