Belgacom gaat voor een half miljoen euro aan netwerkmateriaal van Cisco leveren aan Smals. Een tweede contract gaat naar Prodata Systems.

Het gaat om twee overheidsopdrachten: Een raamovereenkomst voor netwerkmateriaal van Cisco en eentje voor netwerkbeveiliging van CheckPoint. Respectievelijk met een geschatte waarde van 500.000 euro en 200.000 euro. Beiden zonder btw.

De opdracht bevat naast de levering ook consultancydiensten voor de installatie van het aangekochte materiaal. Er is onder meer drie jaar ondersteuning en het aanbod moest compatibel zijn met de bestaande infrastructuur.

Voor het lot dat Belgacom won was het bedrijf de enige kandidaat. Bij het overige lot won Prodata Systems van Belgacom en Absi. De opdrachten werden hoofdzakelijk gegund op basis van kostprijs en in mindere mate voor het onderhoud, ondersteuning en de conformiteit met juridische en administratieve eisen.

Belgacom gaat voor een half miljoen euro aan netwerkmateriaal van Cisco leveren aan Smals. Een tweede contract gaat naar Prodata Systems. Het gaat om twee overheidsopdrachten: Een raamovereenkomst voor netwerkmateriaal van Cisco en eentje voor netwerkbeveiliging van CheckPoint. Respectievelijk met een geschatte waarde van 500.000 euro en 200.000 euro. Beiden zonder btw. De opdracht bevat naast de levering ook consultancydiensten voor de installatie van het aangekochte materiaal. Er is onder meer drie jaar ondersteuning en het aanbod moest compatibel zijn met de bestaande infrastructuur. Voor het lot dat Belgacom won was het bedrijf de enige kandidaat. Bij het overige lot won Prodata Systems van Belgacom en Absi. De opdrachten werden hoofdzakelijk gegund op basis van kostprijs en in mindere mate voor het onderhoud, ondersteuning en de conformiteit met juridische en administratieve eisen.