Belgacom gaat samenwerken met de Franse online muziekdienst Deezer. Het muziekabonnement zal worden verwerkt in verschillende internet- en mobiele pakketten.

De Franse muziek-op-aanvraagdienst Deezer zal tegen eind november zijn aanbod in ons land lanceren. Op dat moment zal Belgacom ook bekendmaken hoe Deezer zal verwerkt worden in het eigen aanbod. "Globaal gezien zal het deel gaan uitmaken van verschillende van onze abonnementsformules, waarbij onze klanten dan voordeliger muziek zullen kunnen aanschaffen via Deezer", vertelt ons Belgacom-woordvoerster Frédérique Verbiest, die er nog niet wil bijzeggen of 'voordeliger' ook 'gratis' betekent. "Bovendien zullen er ook een aantal exclusieve aanbiedingen zijn voor de Belgacom-klanten."

Belgacom-klanten zullen meer dan 13 miljoen muziektitels in hoge kwaliteit ter beschikking krijgen. Ze zullen muziek kunnen beluisteren via streaming of download, playlists aanmaken met titels uit de Deezer-catalogus, hun voorkeuren met andere gebruikers delen en de aanbevelingen ontdekken van het in België gevestigde redactionele team van Deezer.

Het Franse Deezer is zijn internationale uitrol in Groot-Brittannië gestart en zal voor het einde van het jaar in meer dan 100 landen aanwezig zijn. In september laatstleden kondigde Facebook aan dat Deezer op internationaal niveau in hun sociaal netwerkplatform geïntegreerd wordt.

Belgacom gaat samenwerken met de Franse online muziekdienst Deezer. Het muziekabonnement zal worden verwerkt in verschillende internet- en mobiele pakketten. De Franse muziek-op-aanvraagdienst Deezer zal tegen eind november zijn aanbod in ons land lanceren. Op dat moment zal Belgacom ook bekendmaken hoe Deezer zal verwerkt worden in het eigen aanbod. "Globaal gezien zal het deel gaan uitmaken van verschillende van onze abonnementsformules, waarbij onze klanten dan voordeliger muziek zullen kunnen aanschaffen via Deezer", vertelt ons Belgacom-woordvoerster Frédérique Verbiest, die er nog niet wil bijzeggen of 'voordeliger' ook 'gratis' betekent. "Bovendien zullen er ook een aantal exclusieve aanbiedingen zijn voor de Belgacom-klanten." Belgacom-klanten zullen meer dan 13 miljoen muziektitels in hoge kwaliteit ter beschikking krijgen. Ze zullen muziek kunnen beluisteren via streaming of download, playlists aanmaken met titels uit de Deezer-catalogus, hun voorkeuren met andere gebruikers delen en de aanbevelingen ontdekken van het in België gevestigde redactionele team van Deezer. Het Franse Deezer is zijn internationale uitrol in Groot-Brittannië gestart en zal voor het einde van het jaar in meer dan 100 landen aanwezig zijn. In september laatstleden kondigde Facebook aan dat Deezer op internationaal niveau in hun sociaal netwerkplatform geïntegreerd wordt.