Telecomreus Belgacom heeft een participatie genomen van 2,6 procent in het Amerikaanse OnLive.

OnLive is de grootste online aanbieder van videogames on demand (cloud gaming). Het bedrijf gebruikt eigen compressietechnologie en cloud computing om 'high end' videogames via het web te kunnen verdelen zonder vertraging, zonder tussenkomst specifieke consoles en zonder gigantische downloadvolumes. Voor Belgacom is de overeenkomst een manier om het eigen interactieve aanbod verder uit te breiden.

Belgacom voegt zich in het aandeelhouderschap bij bedrijven zoals Warner Bros., AT&T, BT, Autodesk en Maverick Capital, zo meldt het telecombedrijf in een persbericht. Financiële details werden niet bekendgemaakt.

Telecomreus Belgacom heeft een participatie genomen van 2,6 procent in het Amerikaanse OnLive. OnLive is de grootste online aanbieder van videogames on demand (cloud gaming). Het bedrijf gebruikt eigen compressietechnologie en cloud computing om 'high end' videogames via het web te kunnen verdelen zonder vertraging, zonder tussenkomst specifieke consoles en zonder gigantische downloadvolumes. Voor Belgacom is de overeenkomst een manier om het eigen interactieve aanbod verder uit te breiden. Belgacom voegt zich in het aandeelhouderschap bij bedrijven zoals Warner Bros., AT&T, BT, Autodesk en Maverick Capital, zo meldt het telecombedrijf in een persbericht. Financiële details werden niet bekendgemaakt.