Na Belgacom TV bereidt Belgacom een 'interactieve revolutie' voor via een tweede platform. Daarvoor sluit het overnames en participaties niet uit.

Dat blijkt uit een interview met Belgacom-ceo Didier Bellens in Le Soir en De Morgen. In mei heeft Belgacom al een participatie genomen van 2,6 procent in OnLive, dat een van de marktleiders is op wereldschaal in de sector van de online videospelletjes. "Eind september zal de ceo van OnLive bij ons zijn om mee te onthullen wat we samen gaan doen", klinkt het in Le Soir. "De idee is eenvoudig: streaming van games via ons platform. (...) Het aanbod zal begin 2011 worden gelanceerd. Wij gaan ons bovendien lanceren in online opleidingen met scholen en universiteiten, gezondheidszorg online, en nog veel meer."

Om dat te realiseren, plant de groep overnames. "Wij zijn op zoek naar een partner die ons een 'browser' kan aanleveren die in staat is om onze klanten bij te staan in hun profiel en hun desiderata. Ofwel ontwikkelen wij die zaken zelf, ofwel nemen we participaties. In de komende weken gaan we een hele reeks aankondigingen doen over participaties in Belgische en buitenlandse bedrijven. Dat is een globale strategie om te komen tot dat tweede platform en tot een groter marktaandeel", aldus nog Didier Bellens.

Bron: Belga

Na Belgacom TV bereidt Belgacom een 'interactieve revolutie' voor via een tweede platform. Daarvoor sluit het overnames en participaties niet uit. Dat blijkt uit een interview met Belgacom-ceo Didier Bellens in Le Soir en De Morgen. In mei heeft Belgacom al een participatie genomen van 2,6 procent in OnLive, dat een van de marktleiders is op wereldschaal in de sector van de online videospelletjes. "Eind september zal de ceo van OnLive bij ons zijn om mee te onthullen wat we samen gaan doen", klinkt het in Le Soir. "De idee is eenvoudig: streaming van games via ons platform. (...) Het aanbod zal begin 2011 worden gelanceerd. Wij gaan ons bovendien lanceren in online opleidingen met scholen en universiteiten, gezondheidszorg online, en nog veel meer." Om dat te realiseren, plant de groep overnames. "Wij zijn op zoek naar een partner die ons een 'browser' kan aanleveren die in staat is om onze klanten bij te staan in hun profiel en hun desiderata. Ofwel ontwikkelen wij die zaken zelf, ofwel nemen we participaties. In de komende weken gaan we een hele reeks aankondigingen doen over participaties in Belgische en buitenlandse bedrijven. Dat is een globale strategie om te komen tot dat tweede platform en tot een groter marktaandeel", aldus nog Didier Bellens. Bron: Belga