4G krijgt iets meer bereik in ons land. Het netwerk is op bepaalde plaatsen in Brugge, Kortrijk en Mechelen actief, ook in enkele kleinere gebieden gebeurt nu een uitrol.

De ambitie van Proximus was om voor de zomer Brugge, Mechelen, Charleroi, Doornik, Oostende, De Panne, Nieuwpoort, Knokke-Heist en Blankenberge te voorzien van supersnel mobiel internet. Vandaag geeft het bedrijf een nieuwe stand van zaken en worden er nieuwe steden en gemeenten vermeld.

In Brugge is er een uitrol in het westen van de stad en een deel van Assebroek en Sint-Kruis. Het centrum van Brugge en omgeving volgt in de komende maanden.

Kortrijk krijgt in het zuiden van de stad, in de industriezones Pottelberg en Harelbeke-Stasegem 4G en rond het AZ Groeninge. Het centrum van de stad volgt in de komende maanden.

Mechelen krijgt in het noorden van de stad 4G alsook in het Zuid-oosten (onder meer Arsenaal). Ook hier volgt dekking in het centrum in de komende maanden.

Andere gebieden waar er voortaan 4G-bereik is zijn Eeklo en Lede. Ook het industriepark van Erpe (Erpe-Mere), het westen van het centrum van Geraardsbergen en de stationsbuurt van Oudenaarde hebben 4G. In al deze gemeenten wordt het bereik nog uitgebreid naar de toekomst toe.

4G krijgt iets meer bereik in ons land. Het netwerk is op bepaalde plaatsen in Brugge, Kortrijk en Mechelen actief, ook in enkele kleinere gebieden gebeurt nu een uitrol. De ambitie van Proximus was om voor de zomer Brugge, Mechelen, Charleroi, Doornik, Oostende, De Panne, Nieuwpoort, Knokke-Heist en Blankenberge te voorzien van supersnel mobiel internet. Vandaag geeft het bedrijf een nieuwe stand van zaken en worden er nieuwe steden en gemeenten vermeld. In Brugge is er een uitrol in het westen van de stad en een deel van Assebroek en Sint-Kruis. Het centrum van Brugge en omgeving volgt in de komende maanden. Kortrijk krijgt in het zuiden van de stad, in de industriezones Pottelberg en Harelbeke-Stasegem 4G en rond het AZ Groeninge. Het centrum van de stad volgt in de komende maanden. Mechelen krijgt in het noorden van de stad 4G alsook in het Zuid-oosten (onder meer Arsenaal). Ook hier volgt dekking in het centrum in de komende maanden. Andere gebieden waar er voortaan 4G-bereik is zijn Eeklo en Lede. Ook het industriepark van Erpe (Erpe-Mere), het westen van het centrum van Geraardsbergen en de stationsbuurt van Oudenaarde hebben 4G. In al deze gemeenten wordt het bereik nog uitgebreid naar de toekomst toe.