Na een raamcontract voor mobiele data vorig jaar heeft Belgacom onlangs ook de aanbesteding voor breedband in de wacht gesleept bij Kind en Gezin.

Belgacom levert de komende drie jaar (uitbreidbaar tot 5 jaar) xDSL-verbindingen aan Kind en Gezin. 56 regiohuizen, 337 consultatiebureau's en 18 thuiswerkers worden zo verbonden via verschillende internetprofielen. Het raamcontract is goed voor ruim 1 miljoen euro.

Vorig jaar haalde Belgacom al de aanbesteding van Kind en Gezin voor mobiele spraak- en datacommunicatie binnen. Toen ging het om een contract van 700.000 euro.

Na een raamcontract voor mobiele data vorig jaar heeft Belgacom onlangs ook de aanbesteding voor breedband in de wacht gesleept bij Kind en Gezin. Belgacom levert de komende drie jaar (uitbreidbaar tot 5 jaar) xDSL-verbindingen aan Kind en Gezin. 56 regiohuizen, 337 consultatiebureau's en 18 thuiswerkers worden zo verbonden via verschillende internetprofielen. Het raamcontract is goed voor ruim 1 miljoen euro. Vorig jaar haalde Belgacom al de aanbesteding van Kind en Gezin voor mobiele spraak- en datacommunicatie binnen. Toen ging het om een contract van 700.000 euro.