Bronnen bij Belgacom meldden eind december aan Data News dat een verkoop van de Waalse dochteronderneming Win de beste optie lijkt. Nu blijkt dat Belgacom ook een zakenbank heeft aangesteld om "een oplossing te zoeken van voor Win", al wordt daar niet expliciet over een verkoop gesproken. Het mag duidelijk zijn dat de dreiging van de Waalse regering om beslag te leggen op de garantie van 3,7 miljoen euro de druk verhoogt. Het contract van Belgacom loopt in principe tot 2013

Integrator Dimension Data liet eerder al weten dat het bijzonder geïnteresseerd is in de overname. Ook de Luikse industrieel Laurent Minguet (EVS) uitte zijn belangstelling en onlangs dook eveneens Tecteo op als mogelijke kandidaat. Tecteo verenigt de kabeloperatoren ALE en Brutélé.

Bronnen bij Belgacom meldden eind december aan Data News dat een verkoop van de Waalse dochteronderneming Win de beste optie lijkt. Nu blijkt dat Belgacom ook een zakenbank heeft aangesteld om "een oplossing te zoeken van voor Win", al wordt daar niet expliciet over een verkoop gesproken. Het mag duidelijk zijn dat de dreiging van de Waalse regering om beslag te leggen op de garantie van 3,7 miljoen euro de druk verhoogt. Het contract van Belgacom loopt in principe tot 2013 Integrator Dimension Data liet eerder al weten dat het bijzonder geïnteresseerd is in de overname. Ook de Luikse industrieel Laurent Minguet (EVS) uitte zijn belangstelling en onlangs dook eveneens Tecteo op als mogelijke kandidaat. Tecteo verenigt de kabeloperatoren ALE en Brutélé.