Telecombedrijf Belgacom verhoogt vanaf 1 februari enkele tarieven. Daarbij wordt de keuze voor 'packs' aangemoedigd.

De vorige tariefaanpassing dateert van januari 2012, toen de tarieven met de inflatie mee omhoog gingen. Nu kiest Belgacom voor een andere aanpak. Onder meer de trend waarbij klanten vaker voor packs (vaste lijn, internet en televisie) kiezen, wordt aangemoedigd. De tariefverhogingen zijn nodig wegens de vele investeringen die Belgacom plant.

Een aantal tarieven wijzigt niet. Dat is het geval voor het mobiele aanbod. Ook voor wie belt met 'happy time' wijzigt er niks. Dat geldt ook voor de nieuwe packs waar Belgacom in april mee kwam.

Een aantal andere tarieven worden wel aangepast. Zo stijgt bijvoorbeeld het maandabonnement voor vaste telefonie (classic line) van 19,65 euro naar 19,99 euro, of het sociaal tarief van 11,79 naar 11,99 euro. Ook de gesprekskosten (voor wie niet met 'happy time' belt) stijgen, met 2,76 pct. Ook afzonderlijke internetformules stijgen. Zo stijgt bijvoorbeeld Internet Comfort van 34,05 euro naar 35,95 euro per maand, en gaat internet Maxi van 44,94 euro naar 46,20 euro per maand.

Bij Belgacom TV wordt de huur van de decoder met een euro per maand verhoogd.

Klanten zullen afzonderlijk op de hoogte gebracht worden van de wijzigingen. De volledige lijst is bekend vanaf 5 november. Klanten voor wie het tarief wijzigt, kunnen kosteloos overstappen naar andere tariefplannen of hun contract stopzetten, aldus nog Belgacom.

Bron: Belga

Telecombedrijf Belgacom verhoogt vanaf 1 februari enkele tarieven. Daarbij wordt de keuze voor 'packs' aangemoedigd. De vorige tariefaanpassing dateert van januari 2012, toen de tarieven met de inflatie mee omhoog gingen. Nu kiest Belgacom voor een andere aanpak. Onder meer de trend waarbij klanten vaker voor packs (vaste lijn, internet en televisie) kiezen, wordt aangemoedigd. De tariefverhogingen zijn nodig wegens de vele investeringen die Belgacom plant. Een aantal tarieven wijzigt niet. Dat is het geval voor het mobiele aanbod. Ook voor wie belt met 'happy time' wijzigt er niks. Dat geldt ook voor de nieuwe packs waar Belgacom in april mee kwam. Een aantal andere tarieven worden wel aangepast. Zo stijgt bijvoorbeeld het maandabonnement voor vaste telefonie (classic line) van 19,65 euro naar 19,99 euro, of het sociaal tarief van 11,79 naar 11,99 euro. Ook de gesprekskosten (voor wie niet met 'happy time' belt) stijgen, met 2,76 pct. Ook afzonderlijke internetformules stijgen. Zo stijgt bijvoorbeeld Internet Comfort van 34,05 euro naar 35,95 euro per maand, en gaat internet Maxi van 44,94 euro naar 46,20 euro per maand. Bij Belgacom TV wordt de huur van de decoder met een euro per maand verhoogd. Klanten zullen afzonderlijk op de hoogte gebracht worden van de wijzigingen. De volledige lijst is bekend vanaf 5 november. Klanten voor wie het tarief wijzigt, kunnen kosteloos overstappen naar andere tariefplannen of hun contract stopzetten, aldus nog Belgacom. Bron: Belga