Belgacom verhoogt op 1 augustus het maandelijkse abonnementsgeld voor een zogenaamde Discovery-telefoonlijn met 45 procent, van 6,85 tot 9,95 euro.

De telecomgroep meldt dat in een brief aan de betrokken klanten. Discovery is een formule voor vaste telefonie die een laag abonnementsgeld koppelt aan relatief hoge belkosten. Het zou gaan om een goede 100.000 aansluitingen. De formule is vooral populair bij mensen die weinig zelf bellen, en bij mensen die de Belgacom-lijn alleen nodig hebben omdat ze breedbandinternet (adsl) willen afnemen van een alternatieve operator.

Bron: Belga

Belgacom verhoogt op 1 augustus het maandelijkse abonnementsgeld voor een zogenaamde Discovery-telefoonlijn met 45 procent, van 6,85 tot 9,95 euro. De telecomgroep meldt dat in een brief aan de betrokken klanten. Discovery is een formule voor vaste telefonie die een laag abonnementsgeld koppelt aan relatief hoge belkosten. Het zou gaan om een goede 100.000 aansluitingen. De formule is vooral populair bij mensen die weinig zelf bellen, en bij mensen die de Belgacom-lijn alleen nodig hebben omdat ze breedbandinternet (adsl) willen afnemen van een alternatieve operator. Bron: Belga