Belgacom heeft in een procedure ten gronde ongelijk gekregen in derechtszaak die het had aangespannen tegen Telenet over de overname van dekabelmaatschappij Interkabel door Telenet.

Belgacom had de vernietiging van het akkoord gevraagd. Volgens het telecombedrijf moest een open verkoopprocedure hebben plaatsgevonden, voor Interkabel kon worden overgenomen.

Belgacom zal in beroep gaan tegen de beslissing van de rechtbank, staat te lezen in De Tijd. Via die beroepsprocedure zal de zaak waarschijnlijk nog anderhalf tot twee jaar aanslepen. Sinds 1 oktober vorig jaar is Interkabel al deel van de Mechelse kabelgroep en worden de klanten volop geïntegreerd.

Bron: Belga

Belgacom heeft in een procedure ten gronde ongelijk gekregen in derechtszaak die het had aangespannen tegen Telenet over de overname van dekabelmaatschappij Interkabel door Telenet. Belgacom had de vernietiging van het akkoord gevraagd. Volgens het telecombedrijf moest een open verkoopprocedure hebben plaatsgevonden, voor Interkabel kon worden overgenomen. Belgacom zal in beroep gaan tegen de beslissing van de rechtbank, staat te lezen in De Tijd. Via die beroepsprocedure zal de zaak waarschijnlijk nog anderhalf tot twee jaar aanslepen. Sinds 1 oktober vorig jaar is Interkabel al deel van de Mechelse kabelgroep en worden de klanten volop geïntegreerd. Bron: Belga