Er is een koper gevonden voor de tientallen Phone House-winkels die Belgacom op bevel van de Raad voor de Mededinging van de hand moest doen.

Dat bericht De Tijd. Belgacom was al maanden op zoek naar een koper voor enkele tientallen van zijn telefoonwinkels. Gisterennamiddag hield The Phone House een bijzondere ondernemingsraad. Daarin werd aan het personeel meegedeeld dat er een overnemer gevonden is.

Volgens een vakbondsbron werd de naam van de overnemer niet aan de bonden van The Phone House bekendgemaakt. De koper zou 'binnen een paar weken' met het nieuws willen uitpakken over een persconferentie.

Volgens De Tijd deed een ex-topmanager van de groep een bod op de winkels. Ruim een jaar geleden kocht Belgacom The Phone House België, een keten van 114 winkels, voor 22 miljoen euro. Voor de werkzekerheid hoeft niet gevreesd te worden. Er werken ongeveer 300 mensen voor de groep, aldus De Tijd.

Bron: Belga

Er is een koper gevonden voor de tientallen Phone House-winkels die Belgacom op bevel van de Raad voor de Mededinging van de hand moest doen. Dat bericht De Tijd. Belgacom was al maanden op zoek naar een koper voor enkele tientallen van zijn telefoonwinkels. Gisterennamiddag hield The Phone House een bijzondere ondernemingsraad. Daarin werd aan het personeel meegedeeld dat er een overnemer gevonden is. Volgens een vakbondsbron werd de naam van de overnemer niet aan de bonden van The Phone House bekendgemaakt. De koper zou 'binnen een paar weken' met het nieuws willen uitpakken over een persconferentie. Volgens De Tijd deed een ex-topmanager van de groep een bod op de winkels. Ruim een jaar geleden kocht Belgacom The Phone House België, een keten van 114 winkels, voor 22 miljoen euro. Voor de werkzekerheid hoeft niet gevreesd te worden. Er werken ongeveer 300 mensen voor de groep, aldus De Tijd. Bron: Belga