Om 25 jonge ict'ers aan te werven, organiseert Belgacom een sollicitatiegesprek via Second Life.

De Belgacom Groep gaat 25 studenten in dienst nemen die in de loop van dit jaar hun diploma informatica zullen behalen. Opmerkelijk is vooral dat de studenten de kans krijgen om deel te nemen aan een eerste virtueel aanwervingsgesprek op Second Life.

De aanwerving gebeurt in het kader van het Young Potential Program vande onderneming. Het gesprek vindt plaats op het Belgacom-eiland op maandag 18 en 25 februari van 14 tot 17 uur en op dinsdag 19 en 26 februari, van 17 tot 20 uur.

Bron: Belga

Om 25 jonge ict'ers aan te werven, organiseert Belgacom een sollicitatiegesprek via Second Life. De Belgacom Groep gaat 25 studenten in dienst nemen die in de loop van dit jaar hun diploma informatica zullen behalen. Opmerkelijk is vooral dat de studenten de kans krijgen om deel te nemen aan een eerste virtueel aanwervingsgesprek op Second Life. De aanwerving gebeurt in het kader van het Young Potential Program vande onderneming. Het gesprek vindt plaats op het Belgacom-eiland op maandag 18 en 25 februari van 14 tot 17 uur en op dinsdag 19 en 26 februari, van 17 tot 20 uur. Bron: Belga