Telecombedrijf Belgacom is op zoek naar 300 technici, onder meer telecomlassers en elektriciens.

Het gaat om contracten van onbepaalde duur. De aanwervingen dienen ook om het natuurlijk verloop op te vangen, het is niet bekend hoeveel extra werknemers er bijkomen.

Woordvoerder Jan Margot: "De bedoeling is om onze dienstverlening naar de klanten nog verder te verbeteren". Hij wees erop dat Belgacom hierbij ook "structurele interesse" heeft in de werknemers van Opel. "Maar ervaring is niet het enige criterium. De mensen krijgen bij ons sowieso een doorgedreven opleiding."

In de loop van het jaar komen er nog 100 vacatures bij, aldus de woordvoerder.

Bron: Belga

Telecombedrijf Belgacom is op zoek naar 300 technici, onder meer telecomlassers en elektriciens. Het gaat om contracten van onbepaalde duur. De aanwervingen dienen ook om het natuurlijk verloop op te vangen, het is niet bekend hoeveel extra werknemers er bijkomen. Woordvoerder Jan Margot: "De bedoeling is om onze dienstverlening naar de klanten nog verder te verbeteren". Hij wees erop dat Belgacom hierbij ook "structurele interesse" heeft in de werknemers van Opel. "Maar ervaring is niet het enige criterium. De mensen krijgen bij ons sowieso een doorgedreven opleiding." In de loop van het jaar komen er nog 100 vacatures bij, aldus de woordvoerder. Bron: Belga