Belgacom en dochter Scarlet hebben respectievelijk de mobiele en vaste telefoniecontracten van de Associatie Universiteit Gent en het UZ Gent binnengehaald. Die zijn samen goed voor zo'n 5,4 miljoen euro over 4 jaar.

Belgacom (Proximus) heeft zijn mobiele telefoniecontract met de Associatie Universiteit Gent (Universiteit Gent, Arteveldehogeschool, Hogeschool Gent en Hogeschool West-Vlaanderen) en het UZ Gent weten te hernieuwen. De telecomreus won dezelfde opdracht 4 jaar geleden al eens. Vandaag is de opdracht goed voor zo'n 600.000 euro per jaar, in ruil voor mobiele spraak- en datacommunicatiediensten.

Belgacom-dochter Scarlet (Business) heeft dan weer het contract voor vaste telefonie in de wacht gesleept. Dat bedraagt zowat 750.000 euro per jaar. Over 4 jaar gespreid zal Belgacom dus in totaal ongeveer 5,4 miljoen euro mogen bijschrijven.

Belgacom en dochter Scarlet hebben respectievelijk de mobiele en vaste telefoniecontracten van de Associatie Universiteit Gent en het UZ Gent binnengehaald. Die zijn samen goed voor zo'n 5,4 miljoen euro over 4 jaar. Belgacom (Proximus) heeft zijn mobiele telefoniecontract met de Associatie Universiteit Gent (Universiteit Gent, Arteveldehogeschool, Hogeschool Gent en Hogeschool West-Vlaanderen) en het UZ Gent weten te hernieuwen. De telecomreus won dezelfde opdracht 4 jaar geleden al eens. Vandaag is de opdracht goed voor zo'n 600.000 euro per jaar, in ruil voor mobiele spraak- en datacommunicatiediensten. Belgacom-dochter Scarlet (Business) heeft dan weer het contract voor vaste telefonie in de wacht gesleept. Dat bedraagt zowat 750.000 euro per jaar. Over 4 jaar gespreid zal Belgacom dus in totaal ongeveer 5,4 miljoen euro mogen bijschrijven.