Belgacom heeft Victoria Hernandez ontslagen. Hernandez was algemeen directeur van Telindus Frankrijk en vice president voor de Zuidelijke en Mediterrane regio.

Belgacom heeft het liever niet over een ontslag, maar volgens insiders is een drogreden gebruikt om Victoria Hernandez te ontslaan. Ze zou het budget voor de verkoop van hardware niet gehaald hebben. Vreemd voor een servicegerichte organisatie. Vooral ook omdat Frankrijk dankzij de overname van Arche in 2005 altijd als één van de beste landen voor Telindus gold.

Hernandez is aan de deur gezet door William Mosseray die zelf ad interim algemeen directeur van Frankrijk wordt. Mosseray is de ceo van Telindus International en rapporteert nu aan Michel De Coster, executive vice president van de enterprise business unit.

Victoria Hernandez heeft meer dan twintig jaar telecomervaring, werkte zeven jaar bij BT als directeur allianties en was sinds twee jaar bij Telindus in dienst.

Belgacom heeft, zoals eerder gemeld, Telindus geherpositioneerd en beperkt tot zes strategische landen, waaronder Frankrijk.

Belgacom heeft Victoria Hernandez ontslagen. Hernandez was algemeen directeur van Telindus Frankrijk en vice president voor de Zuidelijke en Mediterrane regio. Belgacom heeft het liever niet over een ontslag, maar volgens insiders is een drogreden gebruikt om Victoria Hernandez te ontslaan. Ze zou het budget voor de verkoop van hardware niet gehaald hebben. Vreemd voor een servicegerichte organisatie. Vooral ook omdat Frankrijk dankzij de overname van Arche in 2005 altijd als één van de beste landen voor Telindus gold. Hernandez is aan de deur gezet door William Mosseray die zelf ad interim algemeen directeur van Frankrijk wordt. Mosseray is de ceo van Telindus International en rapporteert nu aan Michel De Coster, executive vice president van de enterprise business unit. Victoria Hernandez heeft meer dan twintig jaar telecomervaring, werkte zeven jaar bij BT als directeur allianties en was sinds twee jaar bij Telindus in dienst. Belgacom heeft, zoals eerder gemeld, Telindus geherpositioneerd en beperkt tot zes strategische landen, waaronder Frankrijk.