Belgacom is in de running voor de overname van het Luxemburgse filiaal van de Zweedse telecomgroep Tele2. Dat zeggen meerdere bronnen in de sector, zo meldt De Tijd.

Belgacom is niet de enige kandidaat. Namen van andere gegadigden zijn niet bekend, maar het Nederlandse KPN lijkt een logische partij, weet de krant. Tele2Tango, zoals de dochter van de Zweedse operator heet, is vooral actief in mobilofonie en is het nummer twee op de Luxemburgse gsm-markt. Belgacom heeft al langer belangstelling voor Luxemburg.

Bron: Belga

Belgacom is in de running voor de overname van het Luxemburgse filiaal van de Zweedse telecomgroep Tele2. Dat zeggen meerdere bronnen in de sector, zo meldt De Tijd. Belgacom is niet de enige kandidaat. Namen van andere gegadigden zijn niet bekend, maar het Nederlandse KPN lijkt een logische partij, weet de krant. Tele2Tango, zoals de dochter van de Zweedse operator heet, is vooral actief in mobilofonie en is het nummer twee op de Luxemburgse gsm-markt. Belgacom heeft al langer belangstelling voor Luxemburg. Bron: Belga