Dat schrijft Bright.nl.

Het gaat om de Lifepower A2, een draagbaar kastje waarmee je volgens de bedenkers 'alle apparaten' kunt opladen. Er past tegelijkertijd een laptopstekker (zowel de AC 120V- als de AC 230V-standaard) en een usb-kabeltje voor je telefoon, tablet of ander toestel in.

Afgaande op de specificaties, kan je met het kastje relatief zware apparaten opladen.

De Lifepower A2 zelf kan opgeladen worden door het ding aan te sluiten op ... een stopcontact. En met zonne-energie.

Om het draagbare stopcontact (dat voor een prijs vanaf 228 dollar verkocht zal worden) in de markt te zetten, diende de start-up 29.000 dollar op te halen. Met nog 20 dagen inzameltijd op Indiegogo in het verschiet, staat de teller nu al op bijna 60.000 dollar.

(MI)

Dat schrijft Bright.nl. Het gaat om de Lifepower A2, een draagbaar kastje waarmee je volgens de bedenkers 'alle apparaten' kunt opladen. Er past tegelijkertijd een laptopstekker (zowel de AC 120V- als de AC 230V-standaard) en een usb-kabeltje voor je telefoon, tablet of ander toestel in. Afgaande op de specificaties, kan je met het kastje relatief zware apparaten opladen.De Lifepower A2 zelf kan opgeladen worden door het ding aan te sluiten op ... een stopcontact. En met zonne-energie. Om het draagbare stopcontact (dat voor een prijs vanaf 228 dollar verkocht zal worden) in de markt te zetten, diende de start-up 29.000 dollar op te halen. Met nog 20 dagen inzameltijd op Indiegogo in het verschiet, staat de teller nu al op bijna 60.000 dollar. (MI)