Samen de hashtags #BrusselsOpenDoors en #OpenHouse is #ikwilhelpen zeer populair op Twitter. #ikwilhelpen is trending in België, samen met hashtags #PrayForBelgium en #brusselsattack. De hulp die gevraagd en geboden wordt verschilt van een rit naar huis of een plaats om te verblijven.

Eerder lanceerde het Rode Kruis al de website ikbenveilig.be, waarop mensen die in Brussel zijn, kunnen aangeven dat ze ongedeerd zijn. Ook via sociaalnetwerksite Facebook kunnen mensen met een druk op de knop aan hun vrienden melden dat ze veilig zijn.

(Belga/WK)

Samen de hashtags #BrusselsOpenDoors en #OpenHouse is #ikwilhelpen zeer populair op Twitter. #ikwilhelpen is trending in België, samen met hashtags #PrayForBelgium en #brusselsattack. De hulp die gevraagd en geboden wordt verschilt van een rit naar huis of een plaats om te verblijven. Eerder lanceerde het Rode Kruis al de website ikbenveilig.be, waarop mensen die in Brussel zijn, kunnen aangeven dat ze ongedeerd zijn. Ook via sociaalnetwerksite Facebook kunnen mensen met een druk op de knop aan hun vrienden melden dat ze veilig zijn. (Belga/WK)