Het bedrijf laat weten dat het Trends in meer dan 160 nieuwe regio's toevoegt, waaronder België.

Andere regio's zijn onder meer Griekenland, Kenia, Noorwegen, Polen, Portugal en Oekraïne. Ook meer dan 130 steden werden toegevoegd, dit in landen waar Trends al langer aanwezig was.

De lokale trends kunnen, zeker bij belangrijke gebeurtenissen, een zeer unieke kijk geven op wat Belgen op Twitter bezig houdt. Op het moment van schrijven is dat onder meer #askarianagrande, Tottenham, #artistseveryonelikesbutidont en Justin Bieber. Of die laatste twee iets met elkaar te maken hebben is niet bekend.

Het bedrijf laat weten dat het Trends in meer dan 160 nieuwe regio's toevoegt, waaronder België.Andere regio's zijn onder meer Griekenland, Kenia, Noorwegen, Polen, Portugal en Oekraïne. Ook meer dan 130 steden werden toegevoegd, dit in landen waar Trends al langer aanwezig was.De lokale trends kunnen, zeker bij belangrijke gebeurtenissen, een zeer unieke kijk geven op wat Belgen op Twitter bezig houdt. Op het moment van schrijven is dat onder meer #askarianagrande, Tottenham, #artistseveryonelikesbutidont en Justin Bieber. Of die laatste twee iets met elkaar te maken hebben is niet bekend.