Met de IPv6 Launch dag nu al een stuk achter de rug, meldt The Internet Society Belgium dat in ons land er niet veel resultaten te rapen vallen.

Zo stelt voorzitter Rudi Vansnick dat geen van de grote isp's in ons land deelnemen aan het het initiatief. Enkel Belnet en een kleinere leverancier, EDPnet, bieden IPv6 toegang aan hun klanten. Blijkbaar zijn ook sites als belgium.be, fgov.be, fedict.be en vlaanderen.be nog niet open voor IPv6, in tegenstelling tot het Waalse awt.be.

Lof heeft The Internet Society Belgium voor het IBBT, het UZ Leuven en FUSA voor hun IPv6-inspanningen. Organisaties als Agoria en Beltug ontbreken dan weer op het appel. De Society publiceert ook een lijst van 41 deelnemende bedrijven en organisaties. "Eens te meer zal België bij de slechts leerlingen van de klas zijn, wat we gewend zijn om te horen. Als de Belgische afdeling van de organiserende instelling, The Internet Society, zijn we niet fier op deze feiten", sluit het bericht af.

Met de IPv6 Launch dag nu al een stuk achter de rug, meldt The Internet Society Belgium dat in ons land er niet veel resultaten te rapen vallen. Zo stelt voorzitter Rudi Vansnick dat geen van de grote isp's in ons land deelnemen aan het het initiatief. Enkel Belnet en een kleinere leverancier, EDPnet, bieden IPv6 toegang aan hun klanten. Blijkbaar zijn ook sites als belgium.be, fgov.be, fedict.be en vlaanderen.be nog niet open voor IPv6, in tegenstelling tot het Waalse awt.be. Lof heeft The Internet Society Belgium voor het IBBT, het UZ Leuven en FUSA voor hun IPv6-inspanningen. Organisaties als Agoria en Beltug ontbreken dan weer op het appel. De Society publiceert ook een lijst van 41 deelnemende bedrijven en organisaties. "Eens te meer zal België bij de slechts leerlingen van de klas zijn, wat we gewend zijn om te horen. Als de Belgische afdeling van de organiserende instelling, The Internet Society, zijn we niet fier op deze feiten", sluit het bericht af.