Gisteren raakte bekend dat de Nederlandse vastgoedmagnaat Rudy Stroink wordt vervolgd voor het omkopen van voormalig Google-directeur Simon Tusha. Tusha werkte van 2007 tot 2009 voor Google als Strategic Negotiator en had in die hoedanigheid een zeg in waar Google zijn datacenters neerplantte.

Google liet gisteren al verstaan dat het geen schuld treft en zelf slachtoffer is van de daden van de ex-werknemer. Op een vraag van Data news of Tusha ook betrokken was bij de keuze om een datacenter in Bergen te plaatsen is het antwoord negatief. "Er was geen betrokkenheid bij het Belgische datacenter", klinkt het bij een woordvoerder van het bedrijf.

Gisteren raakte bekend dat de Nederlandse vastgoedmagnaat Rudy Stroink wordt vervolgd voor het omkopen van voormalig Google-directeur Simon Tusha. Tusha werkte van 2007 tot 2009 voor Google als Strategic Negotiator en had in die hoedanigheid een zeg in waar Google zijn datacenters neerplantte.Google liet gisteren al verstaan dat het geen schuld treft en zelf slachtoffer is van de daden van de ex-werknemer. Op een vraag van Data news of Tusha ook betrokken was bij de keuze om een datacenter in Bergen te plaatsen is het antwoord negatief. "Er was geen betrokkenheid bij het Belgische datacenter", klinkt het bij een woordvoerder van het bedrijf.