De jonge start-up werd onlangs door Airbnb gevraagd om een naamsverandering. Voortaan zal de applicatie Bsit heten, "om een juridische saga te vermijden", zo klinkt het bij bedenksters Donatienne van Houtryve en Géraldine Biebuyck.

Allebei zeggen ze verrast te zijn geweest door de vraag van Airbnb. "Natuurlijk kan je in onze naam een knipoog zien naar Airbnb, maar 'air' kan nog naar zoveel andere dingen verwijzen."

Ze beslisten om in te gaan op het verzoek, omdat het in hun ogen een vergissing zou zijn om veel tijd en middelen in een geschil te steken.

Daarnaast zien ze de vraag van Airbnb ook als een bewijs voor hun succes. AirBsit, dat vanaf dinsdag dus Bsit wordt, heeft 40.000 leden in de hele Benelux. (Belga/WK)

De jonge start-up werd onlangs door Airbnb gevraagd om een naamsverandering. Voortaan zal de applicatie Bsit heten, "om een juridische saga te vermijden", zo klinkt het bij bedenksters Donatienne van Houtryve en Géraldine Biebuyck. Allebei zeggen ze verrast te zijn geweest door de vraag van Airbnb. "Natuurlijk kan je in onze naam een knipoog zien naar Airbnb, maar 'air' kan nog naar zoveel andere dingen verwijzen." Ze beslisten om in te gaan op het verzoek, omdat het in hun ogen een vergissing zou zijn om veel tijd en middelen in een geschil te steken. Daarnaast zien ze de vraag van Airbnb ook als een bewijs voor hun succes. AirBsit, dat vanaf dinsdag dus Bsit wordt, heeft 40.000 leden in de hele Benelux. (Belga/WK)