Citylife is een spin-off van de Hasseltse mobiele operator Mobile Vikings en wordt geleid door Frank Bekkers, die ook ceo van Joyn wordt. Qustomer, dat sinds 2013 bestaat, komt uit Brussel en werd opgericht door Alexandre Cardon, Antoine Humbeeck, Alexis d'Oultremont, en Quentin Adam. Het Opzet, van Kortrijkse oorsprong, is het bedrijf van Maarten Decraemer.

In zijn nieuwe vorm beschikt Joyn over 1,4 miljoen gebruikers en vierduizend handelaars die het platform gebruiken. Naast pure getrouwheidsklanten wil het bedrijf de handelaars ook meer inzicht geven in klantgedrag. Investeerders in het bedrijf zijn onder meer KBC, ING en Mediahuis. Onder meer Bakkersonline.be, de online besteldienst voor bakkers, is een partner van het bedrijf.

Citylife is een spin-off van de Hasseltse mobiele operator Mobile Vikings en wordt geleid door Frank Bekkers, die ook ceo van Joyn wordt. Qustomer, dat sinds 2013 bestaat, komt uit Brussel en werd opgericht door Alexandre Cardon, Antoine Humbeeck, Alexis d'Oultremont, en Quentin Adam. Het Opzet, van Kortrijkse oorsprong, is het bedrijf van Maarten Decraemer.In zijn nieuwe vorm beschikt Joyn over 1,4 miljoen gebruikers en vierduizend handelaars die het platform gebruiken. Naast pure getrouwheidsklanten wil het bedrijf de handelaars ook meer inzicht geven in klantgedrag. Investeerders in het bedrijf zijn onder meer KBC, ING en Mediahuis. Onder meer Bakkersonline.be, de online besteldienst voor bakkers, is een partner van het bedrijf.