De Limburgse integrator BKM heeft zopas vijf debriefingstations geïnstalleerd in Kleine Brogel en Florennes waar de piloten van de Belgische F16-gevechtsvliegtuigen de digitale video-opnames van hun missies kunnen opvolgen. BKM zorgt tevens voor de mobiele systemen bij buitenlandse opdrachten zoals in Afghanistan.

De missies van de F16-eskaders werden totnogtoe in het toestel opgenomen op tape. Voortaan is dat op SSD-schijven. BKM stond in voor de bekabeling, de lcd-schermen van Sharp, servers, pc's en storage-oplossingen van HP en switches van 3Com. Het gaat om een contract van 151.000 euro. De integrator die 75 werknemers telt, goed voor een omzet van 10,5 miljoen euro (+7,5%), heeft tijdens de eerste drie maanden van dit jaar ook enkele mooie referenties binnengehaald. Zo installeert BKM bij koekjesfabrikant LU een nieuwe Aastra voip-centrale voor 300 gebruikers. Ook de Hulpkas voor Ziekte- en Invaliditeitsvezekering (HZIV) migreert naar een dergelijke voip-oplossing. Alles samen gaat het om 800.000 euro aan nieuwe contracten.

De Limburgse integrator BKM heeft zopas vijf debriefingstations geïnstalleerd in Kleine Brogel en Florennes waar de piloten van de Belgische F16-gevechtsvliegtuigen de digitale video-opnames van hun missies kunnen opvolgen. BKM zorgt tevens voor de mobiele systemen bij buitenlandse opdrachten zoals in Afghanistan. De missies van de F16-eskaders werden totnogtoe in het toestel opgenomen op tape. Voortaan is dat op SSD-schijven. BKM stond in voor de bekabeling, de lcd-schermen van Sharp, servers, pc's en storage-oplossingen van HP en switches van 3Com. Het gaat om een contract van 151.000 euro. De integrator die 75 werknemers telt, goed voor een omzet van 10,5 miljoen euro (+7,5%), heeft tijdens de eerste drie maanden van dit jaar ook enkele mooie referenties binnengehaald. Zo installeert BKM bij koekjesfabrikant LU een nieuwe Aastra voip-centrale voor 300 gebruikers. Ook de Hulpkas voor Ziekte- en Invaliditeitsvezekering (HZIV) migreert naar een dergelijke voip-oplossing. Alles samen gaat het om 800.000 euro aan nieuwe contracten.