Het doel was om op iets meer dan een maand 500.000 dollar op te halen maar na amper 12 uur staat de teller al op 607.000 dollar. Op de pagina bedankt oprichter Swen Vincke de fans om de game zo te steunen.

Divinity: Original Sin 2 wordt een RPG die meer verhalen en dialogen dan zijn voorganger moet omvatten. Ook kan je voortaan met vier spelers tegelijk spelen in co-op of tegen elkaar.

Het Gentse Larian bestaat al zo'n twintig jaar. Eind vorig jaar schreven we nog hoe het bedrijf een tweede vestiging in het Canadese Québec opende om daar mensen aan te trekken.

Het doel was om op iets meer dan een maand 500.000 dollar op te halen maar na amper 12 uur staat de teller al op 607.000 dollar. Op de pagina bedankt oprichter Swen Vincke de fans om de game zo te steunen.Divinity: Original Sin 2 wordt een RPG die meer verhalen en dialogen dan zijn voorganger moet omvatten. Ook kan je voortaan met vier spelers tegelijk spelen in co-op of tegen elkaar.Het Gentse Larian bestaat al zo'n twintig jaar. Eind vorig jaar schreven we nog hoe het bedrijf een tweede vestiging in het Canadese Québec opende om daar mensen aan te trekken.