De BAFTA's zijn de Britse film- en tv-prijzen en hebben sinds 2004 ook een uitreiking voor games. Daar won het spel van Larian Studios in de categorie voor beste multiplayer.

Divinity: Original Sin 2 won onder meer van Fortnite en Playerunknown's Battlegrounds (kortweg PUBG), twee zeer populaire multiplayergames. Ook Gang Beasts, Splatoon 2 en Star Trek: Bridge Crew waren genomineerd.

Divinity: Original Sin 2 verscheen in september vorig jaar op pc. Dit jaar komt het spel ook op Xbox One en PlayStation 4 uit.

De BAFTA's zijn de Britse film- en tv-prijzen en hebben sinds 2004 ook een uitreiking voor games. Daar won het spel van Larian Studios in de categorie voor beste multiplayer.Divinity: Original Sin 2 won onder meer van Fortnite en Playerunknown's Battlegrounds (kortweg PUBG), twee zeer populaire multiplayergames. Ook Gang Beasts, Splatoon 2 en Star Trek: Bridge Crew waren genomineerd.Divinity: Original Sin 2 verscheen in september vorig jaar op pc. Dit jaar komt het spel ook op Xbox One en PlayStation 4 uit.