De co-working ruimte in San Francisco krijgt de naam "Atelier in the bay" en is gevestigd in het financiële district van de stad. "Het zal dienen als een omgeving om te werken en te groeien, en als een ontmoetingsplaats voor Belgen, Belgische ondernemingen en hun vrienden aan de Amerikaanse westkust", stelt BelCham.

Een tiental bedrijven (zoals Guardsquare, Coveo, Swift, Genae en Ticto) kreeg al de goedkeuring om zich in het atelier te vestigen.

BelCham wil met de ruimtes zorgen voor economische groei en jobcreatie in België. "Wanneer de marketing en verkoop van onze ondernemingen goed draaien in de VS, dan groeien hun onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen in België."

(Belga/WK)

De co-working ruimte in San Francisco krijgt de naam "Atelier in the bay" en is gevestigd in het financiële district van de stad. "Het zal dienen als een omgeving om te werken en te groeien, en als een ontmoetingsplaats voor Belgen, Belgische ondernemingen en hun vrienden aan de Amerikaanse westkust", stelt BelCham. Een tiental bedrijven (zoals Guardsquare, Coveo, Swift, Genae en Ticto) kreeg al de goedkeuring om zich in het atelier te vestigen. BelCham wil met de ruimtes zorgen voor economische groei en jobcreatie in België. "Wanneer de marketing en verkoop van onze ondernemingen goed draaien in de VS, dan groeien hun onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen in België." (Belga/WK)