De internetverkoop blijft stevig groeien in ons land. Ogone, de Belgische specialist in elektronisch betalingsverkeer ziet het aantal transacties dit jaar met 70% stijgen tot 6 miljoen. Goed voor een totaalbedrag van 650 tot 700 miljoen euro. Dat meldt Kanaal Z vandaag.

De internetverkoop in ons land kent een uitgesproken hoogtepunt in de eindejaarsperiode. De meeste van die verkopen worden afgehandeld door Ogone. Het gemiddelde bedrag per onlinetransactie daalt wel, en ligt nu op zo'n 120 euro. De Belg beperkt zijn internetaankopen immers niet langer tot reizen. Er worden ook heel wat liedjes via het internet gekocht en die wegen op het gemiddelde.

De internetverkoop in ons land zit volgens Ogone trouwens nog lang niet aan z'n plafond. De groei gaat zich in 2008 aan hetzelfde tempo voortzetten. Ogone ziet ook nog grote gaten in de Belgische onlinemarkt. In de buurlanden ligt het aantal aanbieders duidelijk hoger, zo luidt het. Een oproep tot Belgisch ondernemersschap.

Bron: [Trends]

De internetverkoop blijft stevig groeien in ons land. Ogone, de Belgische specialist in elektronisch betalingsverkeer ziet het aantal transacties dit jaar met 70% stijgen tot 6 miljoen. Goed voor een totaalbedrag van 650 tot 700 miljoen euro. Dat meldt Kanaal Z vandaag. De internetverkoop in ons land kent een uitgesproken hoogtepunt in de eindejaarsperiode. De meeste van die verkopen worden afgehandeld door Ogone. Het gemiddelde bedrag per onlinetransactie daalt wel, en ligt nu op zo'n 120 euro. De Belg beperkt zijn internetaankopen immers niet langer tot reizen. Er worden ook heel wat liedjes via het internet gekocht en die wegen op het gemiddelde. De internetverkoop in ons land zit volgens Ogone trouwens nog lang niet aan z'n plafond. De groei gaat zich in 2008 aan hetzelfde tempo voortzetten. Ogone ziet ook nog grote gaten in de Belgische onlinemarkt. In de buurlanden ligt het aantal aanbieders duidelijk hoger, zo luidt het. Een oproep tot Belgisch ondernemersschap. Bron: [Trends]