De start-up werd bekroond op de 'startup Nations Summit' in Seoel. Uit meer dan 45 genomineerde jonge starters werd het Antwerpse bedrijf verkozen tot de op één na meest beloftevolle starter. In de jury zaten onder meer toplui van Samsung, Huawei en Foxconn.

Naamsbekendheid

Het idee om partituren digitaal aan te bieden ontstond twee jaar geleden, vertelt Bart Van der Roost, één van de drie oprichters van neoScores. Het bedrijf zelf is intussen een jaar oud, en lanceert volgende vrijdag zijn eerste app.

Bij neoScores zijn ze alvast blij met de bekroning. Het levert de starter meteen naamsbekendheid op bij muzikanten, uitgevers en investeerders.

'10 jaar geleden moest je met dit idee naar de VS, nu kan het in Vlaanderen'

Van der Roost is vol lof over de begeleiding die het startende bedrijf in Vlaanderen kreeg, van onder meer het digitale onderzoekscentrum iMinds en het Innovatiecentrum. 'Tien jaar geleden moest je met dit idee naar de VS, nu kan het gewoon in Vlaanderen', aldus de CEO.

Intussen gaat het bedrijf op zoek naar externe investeerders om mee de groei te financieren. (Belga/MI)

De start-up werd bekroond op de 'startup Nations Summit' in Seoel. Uit meer dan 45 genomineerde jonge starters werd het Antwerpse bedrijf verkozen tot de op één na meest beloftevolle starter. In de jury zaten onder meer toplui van Samsung, Huawei en Foxconn. Naamsbekendheid Het idee om partituren digitaal aan te bieden ontstond twee jaar geleden, vertelt Bart Van der Roost, één van de drie oprichters van neoScores. Het bedrijf zelf is intussen een jaar oud, en lanceert volgende vrijdag zijn eerste app. Bij neoScores zijn ze alvast blij met de bekroning. Het levert de starter meteen naamsbekendheid op bij muzikanten, uitgevers en investeerders. '10 jaar geleden moest je met dit idee naar de VS, nu kan het in Vlaanderen'Van der Roost is vol lof over de begeleiding die het startende bedrijf in Vlaanderen kreeg, van onder meer het digitale onderzoekscentrum iMinds en het Innovatiecentrum. 'Tien jaar geleden moest je met dit idee naar de VS, nu kan het gewoon in Vlaanderen', aldus de CEO. Intussen gaat het bedrijf op zoek naar externe investeerders om mee de groei te financieren. (Belga/MI)