De MyPolice-Belgium-app zal lokaal en federaal politienieuws weergeven, maar bevat ook noodnummers, opsporingsberichten en een formulier voor online aangiften. De politie wil met de app een samenvatting geven van lokale en federale politiewebsites en stelt dat de app eenvoudiger in gebruik is dan de traditionele websites.

De MyPolice-Belgium-app is samen met de Epitech-hogeschool uit Sint-Pieters-Woluwe ontwikkeld en zou geen gebruikersdata opslagen. Volgens de federale politie wordt enkel de taal en het geografische gebied bijgehouden. Een gebruiker hoeft ook geen account aan te maken om de app te gebruiken.

De MyPolice-Belgium-app zal lokaal en federaal politienieuws weergeven, maar bevat ook noodnummers, opsporingsberichten en een formulier voor online aangiften. De politie wil met de app een samenvatting geven van lokale en federale politiewebsites en stelt dat de app eenvoudiger in gebruik is dan de traditionele websites. De MyPolice-Belgium-app is samen met de Epitech-hogeschool uit Sint-Pieters-Woluwe ontwikkeld en zou geen gebruikersdata opslagen. Volgens de federale politie wordt enkel de taal en het geografische gebied bijgehouden. Een gebruiker hoeft ook geen account aan te maken om de app te gebruiken.