IT Dude is de start-up van Frederick De Sloover, Jeroen Certyn en Giorgi Stemmler. De drie heren zijn experten in 'conversie': het genereren van online rendement voor hun klanten en hun eigen webshopplatform. Sinds de oprichting heeft IT Dude al meer dan 300 projecten mogen opleveren, met nu dus ook een groot project bij de F1-renstal Sauber.

De pitch dateert al van oktober vorig jaar, waarbij het bedrijf het haalde met een 'total concept' verhaal. IT Dude realiseert de corporate website en de webshop, en integreert ook het eigen marketing automation platform, het merchandising-verhaal en de payment service provider Fireball. Dat betaalplatform Fireball staat in voor het verwerken van alle online betalingen. Er hoort ook een eenvoudig backendsysteem bij om alle transacties op te volgen. "Niet slecht toch voor een start-up uit Deinze", aldus een fiere Frederick De Sloover.

IT Dude is de start-up van Frederick De Sloover, Jeroen Certyn en Giorgi Stemmler. De drie heren zijn experten in 'conversie': het genereren van online rendement voor hun klanten en hun eigen webshopplatform. Sinds de oprichting heeft IT Dude al meer dan 300 projecten mogen opleveren, met nu dus ook een groot project bij de F1-renstal Sauber.De pitch dateert al van oktober vorig jaar, waarbij het bedrijf het haalde met een 'total concept' verhaal. IT Dude realiseert de corporate website en de webshop, en integreert ook het eigen marketing automation platform, het merchandising-verhaal en de payment service provider Fireball. Dat betaalplatform Fireball staat in voor het verwerken van alle online betalingen. Er hoort ook een eenvoudig backendsysteem bij om alle transacties op te volgen. "Niet slecht toch voor een start-up uit Deinze", aldus een fiere Frederick De Sloover.