De Umicore Luna, zoals de wagen van het team heet, behaalde op het circuit van Most (Tsjechië) een vierde plaats in het algemeen klassement. Daarbij haalde het een vijfde plaats voor endurance en een tweede plaats voor de verdediging van het design van de wagen.

Formula Electric Belgium is het raceteam van KU Leuven en Thomas More. Elk jaar bouwen de studenten op negen maanden tijd een elektrische wagen om vervolgens aan verschillende races in Engeland, Duitsland en Tsjechië deel te nemen. Dit jaar slaagden ze er in om met de Umicore Luna in 2,7 seconden tot 100 km/u te geraken.

De Umicore Luna, zoals de wagen van het team heet, behaalde op het circuit van Most (Tsjechië) een vierde plaats in het algemeen klassement. Daarbij haalde het een vijfde plaats voor endurance en een tweede plaats voor de verdediging van het design van de wagen.Formula Electric Belgium is het raceteam van KU Leuven en Thomas More. Elk jaar bouwen de studenten op negen maanden tijd een elektrische wagen om vervolgens aan verschillende races in Engeland, Duitsland en Tsjechië deel te nemen. Dit jaar slaagden ze er in om met de Umicore Luna in 2,7 seconden tot 100 km/u te geraken.