De Belg Paul Deneve, tot voor kort de CEO van modehuis Yves Saint Laurent, is door Apple aangetrokken. Hij wordt de nieuwe directeur voor 'speciale projecten' bij het bedrijf van Tim Cook. Deneve zal ook rechtstreeks aan de Apple-baas rapporteren.

Voordat hij aan de slag ging bij Yves Saint Laurent, was Paul Deneve al CEO van de modehuizen Lanvin en Nina Ricci. Maar hij heeft ook ervaring in de technologische sector. Hij was in de jaren '90 al werkzaam voor de Europese afdeling van ... Apple. Daar hield hij zich bezig met verkoop en marketing.

Welke 'speciale projecten' precies op til staan voor Deneve, is nog niet bekend.

De Belg Paul Deneve, tot voor kort de CEO van modehuis Yves Saint Laurent, is door Apple aangetrokken. Hij wordt de nieuwe directeur voor 'speciale projecten' bij het bedrijf van Tim Cook. Deneve zal ook rechtstreeks aan de Apple-baas rapporteren. Voordat hij aan de slag ging bij Yves Saint Laurent, was Paul Deneve al CEO van de modehuizen Lanvin en Nina Ricci. Maar hij heeft ook ervaring in de technologische sector. Hij was in de jaren '90 al werkzaam voor de Europese afdeling van ... Apple. Daar hield hij zich bezig met verkoop en marketing. Welke 'speciale projecten' precies op til staan voor Deneve, is nog niet bekend.