Didier Bellens, ceo van Belgacom, heeft kort voor Kerstmis bijna 64.000 aandelen van de telecomgroep te gelde gemaakt via de beurs.

Dat leverde Bellens 1,63 miljoen euro op, zo schrijft de krant De Tijd op basis van een melding op de website van beurswaakhond CBFA, In een aparte transactie heeft hij buiten de beurs bovendien nog eens een pak aandelenopties van de hand gedaan voor in totaal 42.000 euro.

Bellens laat zich wel vaker opmerken met de handel in grote pakketten Belgacom-aandelen. In april incasseerde hij al eens 4,4 miljoen euro door een grote hoeveelheid effecten van het telecombedrijf af te stoten. Een deel van de vergoeding van Bellens, één van de best betaalde topmanagers van het land, is aandelengerelateerd.

De som die Bellens voor de aandelen krijgt, is natuurlijk geen pure winst. Hij heeft op de aandelen moeten intekenen tegen een bepaalde prijs.

Bron: Belga

Didier Bellens, ceo van Belgacom, heeft kort voor Kerstmis bijna 64.000 aandelen van de telecomgroep te gelde gemaakt via de beurs. Dat leverde Bellens 1,63 miljoen euro op, zo schrijft de krant De Tijd op basis van een melding op de website van beurswaakhond CBFA, In een aparte transactie heeft hij buiten de beurs bovendien nog eens een pak aandelenopties van de hand gedaan voor in totaal 42.000 euro. Bellens laat zich wel vaker opmerken met de handel in grote pakketten Belgacom-aandelen. In april incasseerde hij al eens 4,4 miljoen euro door een grote hoeveelheid effecten van het telecombedrijf af te stoten. Een deel van de vergoeding van Bellens, één van de best betaalde topmanagers van het land, is aandelengerelateerd. De som die Bellens voor de aandelen krijgt, is natuurlijk geen pure winst. Hij heeft op de aandelen moeten intekenen tegen een bepaalde prijs. Bron: Belga