Didier Bellens, die uitzicht heeft op een nieuw contract als gedelegeerd bestuurder van Belgacom, heeft in het bedrijf nog maar weinig steun. Dat schrijft De Tijd.

Eén en ander doet ernstige vragen rijzen over zijn herintrede voor zes jaar. Het personeel van de telecomgroep houdt rekening met ingrepen en het spontane vertrek van heel wat werknemers.

De geringe steun die Bellens heeft, geeft nu al aan wat de sfeer dekomende jaren binnen de muren van Belgacom zal zijn. Die sfeer raakte devoorbije jaren al om allerlei redenen bedrukt.

Een daarvan is het feit dat Bellens zich omringt met een triumviraat dat hem afschermt van de rest van de onderneming, ook van de top, en dat een sterke invloed op hem heeft.

Didier Bellens, die uitzicht heeft op een nieuw contract als gedelegeerd bestuurder van Belgacom, heeft in het bedrijf nog maar weinig steun. Dat schrijft De Tijd. Eén en ander doet ernstige vragen rijzen over zijn herintrede voor zes jaar. Het personeel van de telecomgroep houdt rekening met ingrepen en het spontane vertrek van heel wat werknemers. De geringe steun die Bellens heeft, geeft nu al aan wat de sfeer dekomende jaren binnen de muren van Belgacom zal zijn. Die sfeer raakte devoorbije jaren al om allerlei redenen bedrukt. Een daarvan is het feit dat Bellens zich omringt met een triumviraat dat hem afschermt van de rest van de onderneming, ook van de top, en dat een sterke invloed op hem heeft.