Voor het weekend maakte Oki Printing Solutions officieel bekend dat Benelux-directeur Philip De Brabanter het bedrijf verlaat "als gevolg van verschillen in inzicht".

De Brabanters vertrek volgt op verscheidene andere nieuwsberichten over opstappende werknemers, vooral in Nederland.

Tot nader order zullen de lokale Sales Managers Patrick Arnou (België) en Patrick Chin-A-Loi (Nederland) de leiding op zich nemen van Oki Printing Solutions in de Benelux. Tijdens de overgangsfase rapporteren Arnou en Chin-A-Loi rechtstreeks aan Bernd Quenzer, regional vice president van de Central Region en managing director.

Philip De Brabanter was sinds 1 juli 2004 de managing director van Oki Printing Solutions Benelux. Hij werkte al sinds 1995 als managing director van Oki in België alleen.

In ons land heeft Oki een vestiging in Vilvoorde. Het Japanse bedrijf draait wereldwijd een omzet van 5,8 miljard dollar. Ongeveer de helft van die omzet is afkomstig uit de EMEA-regio.

Voor het weekend maakte Oki Printing Solutions officieel bekend dat Benelux-directeur Philip De Brabanter het bedrijf verlaat "als gevolg van verschillen in inzicht". De Brabanters vertrek volgt op verscheidene andere nieuwsberichten over opstappende werknemers, vooral in Nederland. Tot nader order zullen de lokale Sales Managers Patrick Arnou (België) en Patrick Chin-A-Loi (Nederland) de leiding op zich nemen van Oki Printing Solutions in de Benelux. Tijdens de overgangsfase rapporteren Arnou en Chin-A-Loi rechtstreeks aan Bernd Quenzer, regional vice president van de Central Region en managing director. Philip De Brabanter was sinds 1 juli 2004 de managing director van Oki Printing Solutions Benelux. Hij werkte al sinds 1995 als managing director van Oki in België alleen. In ons land heeft Oki een vestiging in Vilvoorde. Het Japanse bedrijf draait wereldwijd een omzet van 5,8 miljard dollar. Ongeveer de helft van die omzet is afkomstig uit de EMEA-regio.