De ESL start competities voor drie games: League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive en Hearthstone. De kwalificaties beginnen voor iedere game op 25 april en duren twee weken.

De groepsfase van de ESL Benelux championship zal op 20 mei meteen na de kwalificatierondes van start gaan. De top 16 die overblijft kwalificeert zich voor het eindtoernooi in de Amsterdam Arena met een prijzenpot van 25.000 euro voor de winnaars.

Iedereen kan zich opgeven voor het kampioenschap, mits ze een team van drie of meer spelers uit België, Nederland of Luxemburg hebben.

Volgens ESL is de Benelux een broeiplaats voor gametalent. Het nieuwe kampioenschap is de eerste stap binnen e-sportactiviteiten die het bedrijf lokaal gaat organiseren.

De ESL start competities voor drie games: League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive en Hearthstone. De kwalificaties beginnen voor iedere game op 25 april en duren twee weken. De groepsfase van de ESL Benelux championship zal op 20 mei meteen na de kwalificatierondes van start gaan. De top 16 die overblijft kwalificeert zich voor het eindtoernooi in de Amsterdam Arena met een prijzenpot van 25.000 euro voor de winnaars.Iedereen kan zich opgeven voor het kampioenschap, mits ze een team van drie of meer spelers uit België, Nederland of Luxemburg hebben. Volgens ESL is de Benelux een broeiplaats voor gametalent. Het nieuwe kampioenschap is de eerste stap binnen e-sportactiviteiten die het bedrijf lokaal gaat organiseren.