Wissel van de wacht bij CA Benelux: country manager Benni Peleman wordt Senior Alliances Director voor Noord- en Zuid-Europa. Hij wordt vervangen door de Nederlander Wytze Rijkmans.

Bennie Peleman wordt bij CA verantwoordelijk voor het uitbreiden van het partnernetwerk met belangrijke system integrators als Accenture, Deloitte en Capgemini. Peleman zal in zijn nieuwe rol verantwoordelijk zijn voor Scandinavië, Benelux en Ijsland voor Noord-Europa en in Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Spanje in Zuid-Europa.

Zijn stoel bij CA Benelux gaat naar Wytze Rijkmans. Die komt van HP Software en Solutions, waar hij managing director en lid van het senior management team was van HP Noord-Europa en HP Nederland. Hij rondde daar de integratie van Mercury Interactive en HP software af, naast een aantal andere overnames. Bij CA krijgt hij de opdracht CA's positie in de Benelux uit te bouwen en het gebruik van CA's Enterprise IT Management oplossingen voor mainframe en gedistribueerde computeromgevingen te vergroten.

Wissel van de wacht bij CA Benelux: country manager Benni Peleman wordt Senior Alliances Director voor Noord- en Zuid-Europa. Hij wordt vervangen door de Nederlander Wytze Rijkmans. Bennie Peleman wordt bij CA verantwoordelijk voor het uitbreiden van het partnernetwerk met belangrijke system integrators als Accenture, Deloitte en Capgemini. Peleman zal in zijn nieuwe rol verantwoordelijk zijn voor Scandinavië, Benelux en Ijsland voor Noord-Europa en in Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Spanje in Zuid-Europa. Zijn stoel bij CA Benelux gaat naar Wytze Rijkmans. Die komt van HP Software en Solutions, waar hij managing director en lid van het senior management team was van HP Noord-Europa en HP Nederland. Hij rondde daar de integratie van Mercury Interactive en HP software af, naast een aantal andere overnames. Bij CA krijgt hij de opdracht CA's positie in de Benelux uit te bouwen en het gebruik van CA's Enterprise IT Management oplossingen voor mainframe en gedistribueerde computeromgevingen te vergroten.