Guenet werkte tot begin dit jaar bij HP als Solution Sales Manager. Daarvoor was hij Principal Platform Specialist bij Microsoft. Eerder werkte hij onder meer voor Unisys, CTG, MRINetwork, SGI en NCR. Tussen 1998 en 2003 had Guenet al zijn eigen consultancybedrijf Executive Search.

Na 35 jaar bezig te zijn met ICT verhuist Guenet nu naar HR, waar hij weliswaar rekruteert in en voor dezelfde sector. IneXsa bestaat al sinds 1975 onder de naam Daniel Henriet & Associates, maar veranderde in 2003 van naam. Het bedrijf werkt voor alle sectoren, maar wil met Guenet zijn aanwezigheid binnen ICT en Consulting verstevigen.

Guenet werkte tot begin dit jaar bij HP als Solution Sales Manager. Daarvoor was hij Principal Platform Specialist bij Microsoft. Eerder werkte hij onder meer voor Unisys, CTG, MRINetwork, SGI en NCR. Tussen 1998 en 2003 had Guenet al zijn eigen consultancybedrijf Executive Search.Na 35 jaar bezig te zijn met ICT verhuist Guenet nu naar HR, waar hij weliswaar rekruteert in en voor dezelfde sector. IneXsa bestaat al sinds 1975 onder de naam Daniel Henriet & Associates, maar veranderde in 2003 van naam. Het bedrijf werkt voor alle sectoren, maar wil met Guenet zijn aanwezigheid binnen ICT en Consulting verstevigen.