Bernard Moschéni van Mobistar zoekt nieuwe oorden op. Na Ghillebaert is het tweede topman die de Orange-groep (France Télécom) verlaat. Moschéni gaat naar "grote Europese operator".

Orange laat een vaste waarde vertrekken. De Belgische mobiele telefoniedochter Mobistar meldt dat "Bernard Moschéni beslist heeft om het bedrijf te verlaten voor een andere uitdaging." In een interne nota aan het personeel zegt Moschéni naar een "grote Europese operator" te trekken. Hij zou dus ook uit België weggaan.

Moschéni werkt tot eind dit jaar de "lopende zaken" van het bedrijf nog af. Hij beloofde naar verluidt toch de vooropgestelde doelstellingen te (trachten te) halen. Werner De Laet, chief financial officer bij Mobistar, moet instaan voor de transitie tot een nieuwe ceo wordt aangeduid. Die taak is in handen van Jan Steyaert, voorzitter van de raad van bestuur van Mobistar en Olaf Swantee, senior executive vice president van de Orange-groep.

De Fransman Moschéni is de tweede topman op korte tijd die de Orange-groep verlaat. Bernard Ghillebaert, jarenlang de gedelegeerd bestuurder van Mobistar, werd vorige week opzij gezet als ceo van Orange UK.

Bernard Moschéni kwam op 1 oktober 2004 aan het hoofd van de gsm-operator Mobistar, als opvolger van Bernard Ghillebaert. Tevoren was hij binnen de Orange-groep onder meer ceo geweest van Orange Roemenië. Hij was al sinds 1992 aan de slag bij France Télécom. Daarvoor werkte hij 10 jaar binnen de groep Renault, vooral op het commerciële en financiële vlak.

Bernard Moschéni van Mobistar zoekt nieuwe oorden op. Na Ghillebaert is het tweede topman die de Orange-groep (France Télécom) verlaat. Moschéni gaat naar "grote Europese operator". Orange laat een vaste waarde vertrekken. De Belgische mobiele telefoniedochter Mobistar meldt dat "Bernard Moschéni beslist heeft om het bedrijf te verlaten voor een andere uitdaging." In een interne nota aan het personeel zegt Moschéni naar een "grote Europese operator" te trekken. Hij zou dus ook uit België weggaan. Moschéni werkt tot eind dit jaar de "lopende zaken" van het bedrijf nog af. Hij beloofde naar verluidt toch de vooropgestelde doelstellingen te (trachten te) halen. Werner De Laet, chief financial officer bij Mobistar, moet instaan voor de transitie tot een nieuwe ceo wordt aangeduid. Die taak is in handen van Jan Steyaert, voorzitter van de raad van bestuur van Mobistar en Olaf Swantee, senior executive vice president van de Orange-groep. De Fransman Moschéni is de tweede topman op korte tijd die de Orange-groep verlaat. Bernard Ghillebaert, jarenlang de gedelegeerd bestuurder van Mobistar, werd vorige week opzij gezet als ceo van Orange UK. Bernard Moschéni kwam op 1 oktober 2004 aan het hoofd van de gsm-operator Mobistar, als opvolger van Bernard Ghillebaert. Tevoren was hij binnen de Orange-groep onder meer ceo geweest van Orange Roemenië. Hij was al sinds 1992 aan de slag bij France Télécom. Daarvoor werkte hij 10 jaar binnen de groep Renault, vooral op het commerciële en financiële vlak.