De opleiding wordt vanaf volgend schooljaar aangeboden in 22 scholen van het VVKSO, het Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs. Dit telkens vanaf de derde graad. Ook zou er interesse zijn van het Gemeenschapsonderwijs en de Centra voor Volwassenenonderwijs.

De opleiding werd opgesteld in samenwerking met sectorvereniging contactcentres.be. Naar volgend jaar toe verwacht de organisatie zo'n tweehonderd leerlingen die volgens hen meteen kunnen doorstromen naar de arbeidsmarkt.

Bij de nieuwe opleiding zijn ook enkele ict-partners betrokken. Zo schaart Microsoft zich achter het project door scholen die de opleiding aanbieden gratis licenties voor Dynamics CRM (voor een digitaal leerplatform, geïntegreerd door Infront) en Office 365 met Lync te geven. Voor die laatste was de informaticapartner Eco-tronics.

De opleiding wordt vanaf volgend schooljaar aangeboden in 22 scholen van het VVKSO, het Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs. Dit telkens vanaf de derde graad. Ook zou er interesse zijn van het Gemeenschapsonderwijs en de Centra voor Volwassenenonderwijs.De opleiding werd opgesteld in samenwerking met sectorvereniging contactcentres.be. Naar volgend jaar toe verwacht de organisatie zo'n tweehonderd leerlingen die volgens hen meteen kunnen doorstromen naar de arbeidsmarkt.Bij de nieuwe opleiding zijn ook enkele ict-partners betrokken. Zo schaart Microsoft zich achter het project door scholen die de opleiding aanbieden gratis licenties voor Dynamics CRM (voor een digitaal leerplatform, geïntegreerd door Infront) en Office 365 met Lync te geven. Voor die laatste was de informaticapartner Eco-tronics.